Aktualitet

Përfundon puna për vendkalimet e këmbësorëve pranë sheshit “Nënë Tereza”, ja akset që janë pajisur me vijëzime lineare

Përfundon puna për vendkalimet e këmbësorëve pranë

Ekipi i Punëtorëve të Qytetit në Bashkinë e Tiranës ka përfunduar punën për vendkalimet e këmbësorëve pranë sheshit “Nënë Tereza”në Tiranë.

Përfundon puna për vendkalimet e këmbësorëve pranë

Tashmë kjo zonë e kryeqytetit ka marrë një pamje të re, duke ofruar akoma më shumë siguri për këmbësorët.

Përfundon puna për vendkalimet e këmbësorëve pranë

Gjithashtu disa akse të tjera rrugore në kryeqytet janë pajisur me vijëzime lineare.

Konkretisht vijëzimet kanë përfunduar tek segmenti i nënkalimit të “Casa Italia”, Rruga e Shkodrës dhe rruga “Kodër-Kamëz”.