Aktualitet

Pazari n’fest/ Tiranë, koncerte dhe argëtim për tre ditë

Pazari n’fest/ Tiranë, koncerte dhe argëtim për tre

Muzikë popullore dhe moderne, projeksione të veprave të ndryshme të artistëve vendas dhe të huaj në fasadat e pallateve gjatë mbrëmjeve janë parashikuar ta kthejnë Pazarin e Ri në skenë feste.


Nuk do të mungojnë lojërat për fëmijë dhe panairet.

“Panairin e Vespave, “Vespa Show” pastaj vazhdojmë me piktura ku do të përfshihen qytetarët, kalimtarët, vazhdojmë me poçerinë.Nesër prapë do të kemi flash mob kërcimtarë, grupe kërcimtarësh të ndryshëm .

Pazari n’fest/ Tiranë, koncerte dhe argëtim për tre

Vitin tjetër jemi Kryeqyteti Europian i Kulturës edhe i Artit dhe kemi filluar një si ta themi para përgatitje.Kemi një plan vjetor aktivitetesh, do të ketë shumë aktivitete interesante ku i përfshin sërish të gjitha shijet dhe grupmoshat", shprehet Rezart Cenaj.


Aktivitete të tilla do të ketë gjatë të gjithë vitit në sheshe të ndryshme të kryeqytetit.

Ngjarje të tilla kulturore e gjithëpërfshirëse synojnë t'u japin një tjetër mundësi vendasve dhe të huajve të kalojnë ditë të këndshme në kryeqytet dhe t'i ndryshojnë pamjen zonave të ndryshme të Tiranës.