Aktualitet

Një burrë tenton të vetëdigjet në Sheshin Skënderbej gjatë faljes së Namazit

Një burrë tenton të vetëdigjet në Sheshin

Një incident ka ndodhur mëngjesin e sotëm në Sheshin Skënderbej, teksa besimtarët myslimanë ishin duke falur Namazin. Një person ka lyer veten me benzinë dhe ka tentuar të digjet.

Një burrë tenton të vetëdigjet në Sheshin

Shtetasi ende i paidentifikuar thërriste “S’ka Zot”.

Një burrë tenton të vetëdigjet në Sheshin

Kreu i KMSH Bujar Spahiu dhe Baba Mondi të pranishëm në vendngjarje kanë deklaruar se ky incident s`ka asnjë lidhje me komunitetin mysliman, besimit dhe nuk i shërbejnë festës.

Një burrë tenton të vetëdigjet në Sheshin

Tiranapost.al