Aktualitet

Nis rrëmuja në Kuvend pa filluar seanca

Nis rrëmuja në Kuvend pa filluar seanca

Karriget përmbys! Kjo është pamja e sallës së Kuvendit javët e fundit. Edhe sot, pa nisur seanca në të cilën do të miratohet buxheti i 2024-ës nen për nen, deputetët e opozitës kanë nisur rrëmujën. Rreshti më shumë se 40 gardistëve nuk i ka ndalur.

Nis rrëmuja në Kuvend pa filluar seanca

6 deputetë të PD-së, përfshi Berishën, Bardhin dhe Nokën, janë përjashtuar për 10 ditë nga punimet e Kuvendit, pikërisht për shkak të pengimit të seancave në javët e kaluara.