Aktualitet

Në aksidentin tragjik në Bullgari u shua familja me 4 anëtarë nga Shkupi

Në aksidentin tragjik në Bullgari u shua familja me 4

Një shpërthim i autobusit i mori jetën 46 personave në orët e para të kësaj të marte në Bullgari. Mes tyre u shua dhe familja me 4 anëtarë nga Shkupi, nëna babai dhe fëmijët e tyre binjakë 4 vjeçar.

Avni Ahmeti 1985 , Shkup

Xhihan Ahmeti 1986 , Shkup

Alban Ahmeti 2017 , Shkup

Luan Ahmeti 2017 , Shkup.

Tiranapost.al