Aktualitet

Ndërprerje të energjisë elektrike për dy ditë në Tiranë: Zonat dhe Orari

Ndërprerje të energjisë elektrike për dy ditë në

Do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike sërish në Tiranë në vijim të punimeve për mirëmbajtjen e rrjetit. Operatori i Shpërndarjes së Energjise Elektrike ka dhënë njoftimin për dy ditët e ardhshme rreth zonave dhe orarit ku do të stakohet energjia elektrike.

Njoftimi i OSHEE:

22 tetor

09:30-13:30

Pjesërisht: Ferraj, Brarë, Tujan, Tufinë

09:00-15:00

Pjesërisht: Kashar Kodër Haskolie, Kus, rruga “Teki Selenica”, rruga “Myslym Keta”

10:00-15:30

Pjesërisht: Baldushk, Mustafa koc, Fushas, Vrap, Parret, Daias, Gurrë e vogel , Gurrë

23 tetor

13:00-17:00

Pjesërisht: Zona e rrugës dytësore nga mbikalimi Rinas deri tek Dogana e Tiranës

Tiranapost.al.Z.B