Aktualitet

Moti i keq bllokon qarkullimin në Rrugën e Arbrit

Moti i keq bllokon qarkullimin në Rrugën e Arbrit

Përkeqësimi i menjëhershëm i kushteve të motit ka krijuar vështirësi në qarkullimin e mjeteve në Rrugën e Arbrit, e hapur zyrtarisht sot edhe pse provizorisht.

Moti i keq bllokon qarkullimin në Rrugën e Arbrit

Sipas informacionit të marrë nga drejtuesit e mjeteve, mbi 100 makina janë të bllokuara te tuneli i Bypass-it në Qafë-Murriz si pasojë e bllokimit nga reshjet e borës, temperaturat e ulëta dhe ngricat në rrugë.

Priten borëpastrueset.

Tiranapost.al