Aktualitet

Momenti kur Genc Pollo fotografon votën për kreun e PD

Momenti kur Genc Pollo fotografon votën për kreun e PD

Ish-ministri Genc Pollo është kapur me telefonin në dorë para fletës së votimit në dhomën e fshehtë.

Dikush e ka fotografuar në këtë moment. Duket sikur po fotografon votën e tij. Të paktën mediat kështu po e interpretojnë.

Momenti kur Genc Pollo fotografon votën për kreun e PD

Problematikat në zgjedhjet për kryetar partie të PD dhe ankesat nga anëtarët, por edhe vetë kandidatët ishin të vazhdueshme. Disa deklaruan se nuk e gjenin emrin në listën e votuesve dhe humbën mundësinë për të dhënë votën.