Aktualitet

Mjegulla nga Kruja në Vorë që po pengon uljen e avionëve në Rinas

Mjegulla nga Kruja në Vorë që po pengon uljen e avionëve

I gjithë rrethi i Krujës, nga Thumana deri në afërsi të Vorës, është zgjuar mëngjesin e sotëm nën mjegull.

Dendësia e mjegullës është e madhe dhe thuajse nuk ka fushëpamje.

Të gjithë personat që udhëtojnë nga veriu për në Rinas, Tiranë apo kudo në këtë drejtim, duhet të bëjnë kujdes.

Probleme janë shfaqur edhe në aeroportin e Rinasit, ku disa avionë kanë hasur vështirësi për t`u ulur dhe kjo ka shkaktuar disa vonesa.