Aktualitet

Miratohet me 76 vota pro rezoluta antikorrupsion

Miratohet me 76 vota pro rezoluta antikorrupsion

Kuvendi ka miratuar me 72 vota pro, 2 kundër dhe asnjë abstenim rezolutën e propozuar nga PS për antikorrupsionin dhe mirëqeverisjen.

Projektrezoluta antikorrupsion e propozuar nga maxhoranca është shoqëruar me debate në Kuvend.

Kjo rezolutë synon të rrisë forcimin e ligjit të luftojë korrupsionin si edhe të përafrojë legjislacionin shqiptar me atë të Bashkimit Europian.