Aktualitet

Mbërrin në Turqi skuadra shqiptare e kërkim-shpëtimit

Mbërrin në Turqi skuadra shqiptare e kërkim-shpëtimit

Ka mbërritur në Turqi, skuadra e kërkim-shpëtimit dhe ndihmës shëndetësore e dërguar nga shteti shqiptar.

Lajmin e ka bërë të ditur kryeministri Rama në rrjetet e tij sociale.

Numri viktimave në Turqi dhe Siri nga tërmeti katastrofik momentalisht është mbi 5 mijë, ndërsa pritet të rritet ndjeshëm.