Aktualitet

Lutfi Dervishi: Në Harvard janë vaksinuar 96% e studentëve, tek Mjekësia vetëm 7%. Jemi më skeptikë ndaj shkencës se harvardistët

Lutfi Dervishi: Në Harvard janë vaksinuar 96% e studentëve, tek

Gazetari dhe opinionisti Lutfi Dervishi, ka vënë përballë statistikat e vaksinimit në Harvard dhe ato të studentëve të Mjekësisë në Shqipëri. Dervishi ironizon në fund besimin e vogël të shqiptarëve ndaj shkencës, karahasuar me profesorët dhe studentët e Harvardit që janë vaksinuar përkatësisht 97 dhe 96%.

Lutfi Dervishi: Në Harvard janë vaksinuar 96% e studentëve, tek

“Në universitetin e Harvadit janë vaksinuar 97% e të punësuarve dhe 96% e studentëve!

Këtu, në fakultetin e Mjekësisë janë vaksinuar 7% e studentëve!

Jemi më skeptik ndaj shkencës së harvardistët!”, shkruan Dervishi.