Aktualitet

Liderët e Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor mbërrijnë në Tiranë

Liderët e Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor

Në sheshin përpara stadiumit Air Albania po mbërrijnë një nga një liderët e Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor, të cilët po priten nga kryeministri Rama.

Liderët e Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor

Liderët e Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor

Liderët e Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor

Liderët e Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor

Liderët e Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor

Liderët e Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor

Liderët e Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor

Liderët e Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor

Liderët e Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor

Liderët e Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor

Liderët e Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor

Liderët e Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor

Liderët e Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor

Liderët e Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor

Liderët e Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor

Liderët e Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor

Liderët e Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor

Liderët e Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor

Liderët e Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor

Liderët e Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor

Liderët e Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor

Liderët e Bashkimit Europian dhe Ballkanit Perëndimor

Samiti do të mbahet në Hotel Marriott.

Axhenda

9:30 – Mbërritja e liderëve
10:00 – Firmosja e marrëveshjes Roaming
10:15 – Vijon mbërritja e liderëve të tjerë
11:00 – Fillon seanca plenare (I)
11:45 – Foto familjare
12:15 – Seanca plenare (II)
14:30 – Konferenca e liderëve

Vijon...