Aktualitet

Largohen dy zëvendës ministra! Detyrat e reja që marrin


Largohen dy zëvendës ministra! Detyrat e reja që marrin
Dy zëvendës ministra të Ministrisë së Jashtme Besart Kadia dhe Artemis Malo do të largohen nga detyra në këtë dikaster për tu emëruar ambasadorë.

Sipas vendimit të qeverisë Besart Kadia është larguar nga posti i zëvendës ministrit të Punëve të Jashtme dhe është emëruar ambasador në Azerbajxhan.

Largohen dy zëvendës ministra! Detyrat e reja që marrin

Ndërsa Artemis Malo, nga zëvendës ministre e Jashtme është emëruar ambasadore në Kanada.

Largohen dy zëvendës ministra! Detyrat e reja që marrin

Ndërkohë komisioni për Politikën e Jashtme zhvilloi sot një seancë dëgjimore me kandidatin për Ambasador në Ukrainë, Ernal Filo.

Në fjalën e tij Filo tha se hapja e ambasadës në Kiev tregon se vendi ynë po i jep rëndësinë e duhur vendeve dhe rajoneve që sot janë në qendër të fokusit diplomatik ndërkombëtar.