Aktualitet

Laç/ Erdogan dhe Rama në ceremoninë e përurimit të 524 apartamenteve të rindërtuara nga donacionet turke

Laç/ Erdogan dhe Rama në ceremoninë e përurimit të

Pas pritjes zyrtare në Rinas, Presidenti Erdogan dhe Kryeministri Rama shkuan në Laç për përurimin e 524 apartamenteve të ndërtuara nga qeveria turke pas tërmetit të vitit 2019.

Laç/ Erdogan dhe Rama në ceremoninë e përurimit të

Pas pritjes së presidentit turk nga qytetarët e Laçit, ceremonia filloi me fjalën e kryetarës së bashkisë Kurbin, Majlinda Cara, e cila u shpreh krenare dhe falenderuese për punën e bërë.

Laç/ Erdogan dhe Rama në ceremoninë e përurimit të