Aktualitet

Kuvendi mban 1 minutë heshtje për minatorin e Bulqizës

Kuvendi mban 1 minutë heshtje për minatorin e Bulqizës

Parlamenti në fillim të seancës plenare ditë e sotme ka mbajtur 1 minutë heshtje për vdekjen e minatorit të Bulqizës i cilli mbeti i bllokuar në galeri.

Kërkesa është bërë nga deputetja e partisë demokratike Dhurata Çupi.

Kujtojmë se Muharrem Plaku mbeti i bllokuar disa ditë më parë në galerinë e Bulqizës dhe si pasojë ka humbur jetën tragjikisht.

Tiranapost.al