Aktualitet

Trupat e dy njerëzve gjenden në 3 valixhe në Itali: Dyshohet se janë të një çifti nga Vlora të zhdukur prej 4 vitesh

Trupat e dy njerëzve gjenden në 3 valixhe në Itali: Dyshohet se

Kufomat e një çifti u gjetën të copëtuara brenda tre valixheve të ndryshme në Itali, në një zonë mes Firences-Pisa-Livorno dhe burgut Solliçiano. Mediat italiane që i referohen autoriteteve dyshojnë se trupat i përkasin bashkëshortëve Shpëtim dhe Teuta Pasho nga Vlora, që u zhdukën pa lënë gjurmë në Castelfiorentino më 2 nëntor 2015.

Trupat e dy njerëzve gjenden në 3 valixhe në Itali: Dyshohet se

Në identifikimin e trupave mund të ndihmojë një tatuazh spirancë me emrin e një qyteti shqiptar. Shpëtim dhe Teuta Pasho, shkonin çdo tre muaj në Vlorë dhe ktheheshin në Itali. Ata raportohet se ndodheshin herën e fundit në Itali për disa kontrolle mjekësore.

Trupat e dy njerëzve gjenden në 3 valixhe në Itali: Dyshohet se

Rasti i bashkëshortëve që u zhdukën në 2015

Telefonata e fundit daton në 2 nëntor 2015, me një telefonatë (nga një numër anonim) për vajzën e saj në të cilën gruaja Teuta thoshte se nuk donte t'i përgjigjej askujt.

Trupat e dy njerëzve gjenden në 3 valixhe në Itali: Dyshohet se

Një tjetër detaj që nuk i ka shpëtuar prokurorit dhe karabinierëve ka të bëjë me djalin e çiftit, që në kohën e zhdukjes së tyre, ishte ndaluar në burgun Sollicciano. Raporti i fundit daton në 2 nëntor 2015, me një telefonatë (nga një numër anonim) për vajzën e saj në të cilën gruaja thoshte se nuk donte t'i përgjigjej askujt.

Trupat e dy njerëzve gjenden në 3 valixhe në Itali: Dyshohet se

Si u gjetën kufomat

Trupat e dy njerëzve gjenden në 3 valixhe në Itali: Dyshohet se

Mbetjet trupore të viktimave ishin mbështjellë me celofan dhe najloni, të gjitha të lidhura me shirit ngjitës dhe "të mbrojtura" nga një lloj paketimi. Së pari u gjet një valixhe me bustin dhe një këmbë të burrit, pastaj një me gjymtyrët e poshtme të gruas dhe në fund valixhja e tretë me bustin e saj. Dyshohet se mbetjet mund të jenë hedhur në kamp nga një makinë që kalonte në autostradë, ose vrasja e dyfishtë mund të jetë kryer në vend. Të gjitha hipotezat janë ende duke u shqyrtuar nga hetuesit.

Trupat e dy njerëzve gjenden në 3 valixhe në Itali: Dyshohet seTrupat e dy njerëzve gjenden në 3 valixhe në Itali: Dyshohet seTrupat e dy njerëzve gjenden në 3 valixhe në Itali: Dyshohet seTrupat e dy njerëzve gjenden në 3 valixhe në Itali: Dyshohet seTrupat e dy njerëzve gjenden në 3 valixhe në Itali: Dyshohet seTrupat e dy njerëzve gjenden në 3 valixhe në Itali: Dyshohet seTrupat e dy njerëzve gjenden në 3 valixhe në Itali: Dyshohet seTrupat e dy njerëzve gjenden në 3 valixhe në Itali: Dyshohet se