Aktualitet

Kryeministri shfaqet në Facebook me një kafe në dorë: Kam qenë me grip, ishte flamë

Kryeministri shfaqet në Facebook me një kafe në dorë: Kam

Në një video nga zyra, kryeministri Rama është shfaqur pas disa ditësh mungesë. Me një kafe në dorë, kryeministri tregon se ka kaluar një grip për të cilin thotë se ishte flamë nga e cila duhet të ruhen të gjithë.

Duke uruar një javë të mbarë, Rama paralajmëron se disa politika të tjera mbështetëse do të merren në pranverë. Ato lidhen me pagën minimale, me pakon për të moshuarit dhe strehimin për ushtarakët.