Aktualitet

Korça, qyteti i radhës ku nisi vaksinimi 

Korça, qyteti i radhës ku nisi vaksinimi

Ka nisur sot vaksinimi në Korçë. Si fillim do të vaksinohen mjekët dhe infermierët që janë në vijën e parë të luftës ndaj Covid-19. Në ditën e parë do të vaksinohen 150 mjekë dhe infermierë të spitalit të Korçës dhe mjekë të qendrave shëndetësore gjithashtu.

Procesi i vaksinimit do të kryhet tek Ish-Shtëpia e Oficerëve.