Aktualitet

Këshilli Bashkiak i Lushnjës i jep detyrën nënkryetares pas arrestimit të Fatos Tushes

Këshilli Bashkiak i Lushnjës i jep detyrën nënkryetares pas

Eriselda Sefa është zgjedhur kryetare e Bashkisë së Lushnjës. Vendimi u mor nga Këshilli Bashkiak, duke vendosur në krye të Bashkisë Eriselda Sefën, e cila mbante pozicionin e nënkryetares.

Këshilli Bashkiak i Lushnjës i jep detyrën nënkryetares pas

Lëvizjet në Bashkinë e Lushnjës ndodhën për shkak të arrestimit të kryebashkiakut Fatos Tushe. Ai akuzohet nga SPAK për shpërdorim detyre dhe korrupsion.

Fatos Tushe përveç shkarkimit nga detyra, u përjashtua edhe nga Partia Socialiste.

Këshilli Bashkiak i Lushnjës i jep detyrën nënkryetares pas

*Tiranapost.al.