Aktualitet

Kërkonte rikthimin e parave të sekuestruara. GJKKO rrëzon kërkesën e ish-gjyqtares së Krujës

Kërkonte rikthimin e parave të sekuestruara. GJKKO rrëzon


Gjykata e Posaçme ka rrëzuar kërkesën e ish-Gjyqtares së Krujës Enkeleda Hoxhës e cila kërkonte rikthimin e parave të sekuestruara me pretendimin se ishin pensione dhe kursime të prindërvr të saj dhe iu nevojiteshin për të kryer nevojat jetike.

Mediat raportojnë se gjatë seancës, ish-gjyqtarja Enkeleda Hoxha mes lotësh ka deklaruar se prindërit edhe fëmijët e saj janë në kufinjtë e mbijetesës, por prokurorët kërkuan rrëzimin e kërkesës gjë që u pranua nga Gjkata e Posaçme.

Tiranapost.al