Aktualitet

Jepet masa “arrest me burg” për Klodian Çalamanin

Jepet masa “arrest me burg” për Klodian Çalamanin

Gjykata ka dhënë masën arrest me burg për Klodian Çalamanin, monstrën që vrau mizorisht 8-vjeccarin Mateo Vasiu në Fier.

Çalamani mungoi në gjykatë për shkak të tensioneve dhe përplasjeve që ndodhën jashtë gjykatës me familjarët që donin të ishin prezent në seancë.

Tiranapost.al