Aktualitet

Helmohen 41 turistë shqiptarë dhe të huaj në Vlorë, paraqiten në urgjencë!

Helmohen 41 turistë shqiptarë dhe të huaj në Vlorë,

70 turistë janë paraqitur me shenja helmimi në spitalin e Vlorës këtë të premte. Turistët ishin me guidë turistike duke bërë turin Karaburun-Sazan.

Nuk dihet ende nëse turistët janë helmuar në anije apo në ndonjë restorant në Karaburun. Pjesa më e madhe janë fëmijë shkruajnë mediat.