Aktualitet

'Free Palestine’, protestë në Tiranë për sulmet e Izraelit

'Free Palestine’, protestë në Tiranë për sulmet e

Një grup qytetarësh kanë dalë pasditen e sotme të Sheshin Skënderbej në formë proteste dhe ndërgjegjësimi për t`i thënë ‘Jo’ luftës mes Izraelit dhe Palestinës.

“Free Palestine”, “Jam Palestina a po më dëgjon”, “Stop Gjenocidit, lironi Palestinën”, janë disa nga parullat që mbanin në duar.

'Free Palestine’, protestë në Tiranë për sulmet e

Sulmet mes dy vendet kanë nisur që prej ditës së hënë dhe deri tani raportohen 139 palestinezë të vdekur dhe 13 izraelitë. Civilë dhe fëmijë kanë rënë pre e sulmeve. Zyrat e mediave Associated Press dhe Al Jazeera janë shkatërruar.

'Free Palestine’, protestë në Tiranë për sulmet e

Tensionet më të mëdha kanë qenë në Rripin e Gazës.