Aktualitet

Fotot që tregojnë interesin e madh për takimin Kurti-Vuçiç në Ohër

Fotot që tregojnë interesin e madh për takimin

Këto janë disa nga mometet e publikuara nga ambientet ku pritet të zhvillohet konferenca mes liderëve që po marrin pjesë në takimin mes kryeministrit të Kosovës, Albin Kurti dhe presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiç.

Fotot që tregojnë interesin e madh për takimin

Prania e dhjetëra gazetarëve në Ohër tregon dhe interesin e lartë që ka ky takim e sidomos rezultati final i tij, marrëveshja historike pr normalizimin e marrëdhënieve mes dy vendeve, e cila pritet të nënshkruhet mbi bazën e plait të njohur si franko gjerman dhe me ndërmjetësmin e ndërkombëtarëve europianë e madje edhe të SHBA.