Aktualitet

Foto dhe video/ Besimtarët myslimanë falin namazin në sheshet kryesore të vendit

Foto dhe video/ Besimtarët myslimanë falin namazin në sheshet

Besimtarë myslimanë falën mëngjesin e sotëm namazin. Disa foto nga disa qytete të vendit i gjen më poshtë.

Foto dhe video/ Besimtarët myslimanë falin namazin në sheshet

Foto dhe video/ Besimtarët myslimanë falin namazin në sheshet

Në Vlorë, falja është kryer në sheshin e 'Flamurit', nën drejtimin e myftiut të Vlorës, Armand Asllani.

Në Krujë falja është kryer në dy stadiumet e qytetit.

Besimtarët myslimanë në Berat kanë falur sot Fiter Bajramin në Pedonalen e qytetit.

Foto dhe video/ Besimtarët myslimanë falin namazin në sheshet

Në Fier, Shkodër, Durrës, Berat, Elbasan, Lushnje, Korcë dhe Tiranë gjithashtu besimtarët janë falur në shesh.

Berat


Tiranë


Fitër Bajrami është festa e cila bëhet pas mbarimit të muajit të Ramazanit. Emri Fitër Bajram vjen nga fakti se myslimanët para ditës së Bajramit solidarizohen me ata që kanë më pak.