Aktualitet

Foto/ Ambulanca mbërrin në Kuvend, një prej deputeteve të PS nuk u ndje mirë

Foto/ Ambulanca mbërrin në Kuvend, një prej deputeteve të PS

Ambulanca sapo ka mbërritur pranë Kuvendit. Kjo për shkak se një prej deputeteve Tatiana Piro, deputete e PS-së për Lushnjën nuk është ndjerë mirë.

Sipas raportimeve të para, ajo ka përjetuar probleme me tensionin dhe duhet të marrë shërbim mjekësor.

Momenti kur mjeku hyn me shpejtësi në Kuvend:

Foto/ Ambulanca mbërrin në Kuvend, një prej deputeteve të PS

Foto/ Ambulanca mbërrin në Kuvend, një prej deputeteve të PS

Foto/ Ambulanca mbërrin në Kuvend, një prej deputeteve të PS

Humbja para disa vitesh fatkeqësisht e djalit dhe vëllait të saj pas një aksidenti tragjik, bënë që ajo të identifikohej në Kuvend si deputetja 'me të zeza'.

Foto/ Ambulanca mbërrin në Kuvend, një prej deputeteve të PS

*Tiranapost.al.