Aktualitet

Familja Rama në Vatikan, vizitë në vendin ku prehet Papa shqiptar, Albani

Familja Rama në Vatikan, vizitë në vendin ku prehet Papa

Kryeministri Rama ndodhet në një vizitë zyrtare në Vatikan në këtë 30-vjetor të vendosjes së marrëdhënieve diplomatike me Selinë e Shenjtë. I shoqëruar nga bashkëshortja Linda Rama dhe djali Zaho, Rama ka vizituar edhe vendin ku prehet Papa shqiptar Klementi, siç ndryshe njihet Papa Albani.

Familja Rama në Vatikan, vizitë në vendin ku prehet Papa

Tiranapost.al