Aktualitet

Escobar: Shqipëria mbetet vendi më i vlerësuar në rajon nga ShBA

Escobar: Shqipëria mbetet vendi më i vlerësuar në rajon nga

Gabriel Escobar në një intervistë për Ilva Taren në Atlantic Council, ka bërë disa deklarata të forta për Ballkanin ku kryesorja ishte thirrja për zgjedhje të parakohshme në Malin e Zi.

Escobar: Shqipëria mbetet vendi më i vlerësuar në rajon nga

Por duke folur për Shqipërinë zv/Sekretari Amerikan veçon faktin se Shqipëria mbetet vendi më i vlerësuar në rajon nga ShBA.

Escobar: Shqipëria mbetet vendi më i vlerësuar në rajon nga

Ai thotë se ka patur ndonjë hap të hedhur gabim me reformën në drejtësi, por se pavarësisht kësaj Shqipëria po tregon seriozitet me reformat dhe mbetet aleati i vlerësuar i ShBA-ve.

Ndiqni videon: