Aktualitet

E kujtoni të moshuarën e videos virale në verë? Tani ja ku i shet produktet e bahçes së saj

E kujtoni të moshuarën e videos virale në verë? Tani ja ku i

Pamjet e gruas së moshuar në verë, e cila hodhi karrocën me produktet e bahçes së saj në mes të rrugës, pas një kërkese nga policia bashkiake për t’u larguar nga zona ku nuk lejohej, xhiroi rrjetin: Pati kritika, por edhe një reagim të mëvonshëm të të moshuarës, ku sqaronte gjithçka.

E kujtoni të moshuarën e videos virale në verë? Tani ja ku i

E së fundmi duket se e moshuara ka gjetur vendin ku të shesë produktet e saj, në një treg dhe me kushtet e duhura.

E kujtoni të moshuarën e videos virale në verë? Tani ja ku i

E kujtoni të moshuarën e videos virale në verë? Tani ja ku i

Mësohet se efektivët e policisë bashkiake së bashku me punonjësit e shërbimit social në Bashkinë e Tiranës, e kanë shoqëruar të moshuarën në tregun e Lëvizshëm në Bulevardin e Ri, për të tregtuar produktet e saj. Fotot e publikuara janë shkrepur në këtë treg të Levizshëm i cili është vendosur në Bulevardin e Ri në Tiranë.

E kujtoni të moshuarën e videos virale në verë? Tani ja ku i

E kujtoni të moshuarën e videos virale në verë? Tani ja ku i

E kujtoni të moshuarën e videos virale në verë? Tani ja ku i

E kujtoni të moshuarën e videos virale në verë? Tani ja ku i

*Tiranapost.al.