Aktualitet

Dy ditë ndërprerje të energjisë elektrike në Tiranë: Zonat dhe orari

Dy ditë ndërprerje të energjisë elektrike në

Disa zona në Tiranë do të kenë ndërprerje të energjisë elektrike per dy ditë për shkak të punimeve që po bëhen në rrjet.

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike njofton se energjia elektrike do të stakohet në zonat pranë ish-parkut të Autobusave, rruga “Don Bosko”, Zona pranë shinave të trenit, rruga “Vangjel Noti, Paskuqan, Bathore, Babrru dhe rruga Jordan Misja

Njoftimi i OSHEE

“Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 26-28 tetor gjatë intervalit kohor 09:00-13:00 do të kryhen punime në disa fidera të NST Uzina Dinamo.

Pa energji do të mbeten këto zona në Tiranë:

26 tetor

Pjesërisht: zona shinave të trenit, zona pas Spitalit Ushtarak, zona pranë ish-parkut të Autobusave, rruga “Don Bosko”

27 tetor

Pjesërisht: Zona prane shinave të trenit, rruga “Vangjel Noti”

28 tetor

Pjesërisht: Paskuqan, Bathore lagjet 2, 3, 5, Paskuqan 2, Babrru, zona e Kodrës së Kuqe, rruga “Jordan Misja”.

Tiranapost.al.Z.B