Aktualitet

'Drejtësi për Liridonën', sot në Tiranë marshim kundër feminicidit

'Drejtësi për Liridonën', sot në Tiranë

Një marshim në Tiranë është paralajmëruar për sot për të kërkuar drejtësi për Liridona Ademaj. Sipas njoftimit, marshi do të fillon në orën 11:30 dhe nisë nga Ministria e Brendshme drejt Ambasadës së Kosovës.

Liridona Murseli u vra më 29 nëntor në Sinidoll të Prishtinës. Për vrasjen e saj janë arrestuar tre persona, mes të cilëve është bashkëshorti i saj, Naim Murseli.