Aktualitet

Dokumenti/ Qeveria ‘Rama 3’ publikon programin qeverisës: 5 shtyllat kryesore nga rimëkëmbja tek mirëqenia

Dokumenti/ Qeveria ‘Rama 3’ publikon programin qeverisës: 5

Me seancën e ditës së nesërme në Kuvend në orën 10:00 do të prezantohet programi dhe përbërja e kabinetit të ri qeveritar. Që ditën e sotme, maxhoranca ka publikuar programin për 4 vitet në vijim që nesër do të prezantohet me gjasë nga kryeministri Edi Rama. Rindërtimi, zhvillimi, mirëqenia janë objektivat parësore të qeverisës.

Në dokumentin/programin e qeverisë parashtohen 5 shtylla kryesore:

1. Rimëkëmbje e ekonomisë nga tërmeti dhe pandemia;

2. Mirëqenie për të gjithë, që do të përkthehet në një ekonomi të zhvilluar që krijon shanse për të gjithë.

3. Modernizim për zhvillim të ekonomisë prodhuese, turizmit, energjisë, bujqësisë, ekonomisë digjitale, transporteve dhe shërbimeve;

4. Familja si themeli ku ndërtojmë të ardhmen;

5. Shqipëri e fortë, me shtet të fortë, vëmendje për çdo Shqiptar dhe me dinjitet në botë.

Dokumenti/ Qeveria ‘Rama 3’ publikon programin qeverisës: 5

Dokumenti ka 42 faqe.

Dokumenti i plotë si më poshtë:

*Tiranapost.al.

Dokumenta bashkëngjitur