Aktualitet

Denar Biba emërohet kreu i Autoritetit të Konkurencës

Denar Biba emërohet kreu i Autoritetit të Konkurencës

Kuvendi ka emëruar në seancën e sotme parlamentare Denar Bibën si kreun e Autoritetit të Konkurencës. Ish-kreu i KQZ është votuar me 72 vota pro, 37 kundër dhe 0 abstenime. Ai zëvendëson në këtë post Luljana Latifin.

Tiranapost.al