Aktualitet

Basha video duke bërë makarona, por ndërkohë që ‘aktron’ piperi lum

Basha video duke bërë makarona, por ndërkohë që

Kjo fushatë ka ndezur motorët në çdo drejtim.

Si asnjëherë politkanët po luftojnë me çdo mjet komunikues për të bërë për vete njerëzit.

Bashkëshortja Aurela Basha ka kohë që e mbështet kreun demokrat, në përpjekje për t’i dhënë një profil sa më afër njerëzve.

Herë me foto nga rinia dhe herë me momente në shtëpi.

Përpjekja e Aurelës mbetet simpatike, por ja çfarë ndodhi sonte me makaronat.


I numëruam herët që Basha rrotullon grirësen e piperit dhe janë plot 15 rrotullime. Merreni me mend vetë sa djegin pastat sonte në familjen Basha.