Aktualitet

Ata që do të udhëtojnë nga Durrësi në Elbasan të shmangin rrugën kryesore nga mbrëmja sot, deri nesër në mëngjes

Ata që do të udhëtojnë nga Durrësi në Elbasan

Nga sot në orën 22:00, deri në orët e para të mëngjesit nesër, nga porti i Durrësit, në Elbasan, do të kryhet transporti i një mjeti jashtë norme, i cili i kalon kufijtë e përmasave gabarrite.

Lëvizja do të bëhet nga Porti-Plazh Plepa- Rrogozhinë -Ebasan.

Si pasojë paralajmërohet ngadalësim i qarkullimit në rrugë.

Njoftim i DVP Durrës:

Duke nisur nga ora 22:00, deri në orët e para të mëngjesit, nga porti i Durrësit, në drejtim të qytetit të Elbasanit, do të kryhet transporti i një mjeti jashtë norme, i cili i kalon kufijtë e përmasave gabarrite.

Kërkojmë mirëkuptimin e të gjithë drejtueseve të mjeteve që do të qarkullojnë në këtë aks rrugor, pasi lëvizja do të jetë shumë e ngadaltë dhe do të krijohen pengesa për levizjen normale të mjeteve.

Mjetet e tonazhit të rëndë ta eliminojnë qarkullimin në këtë aks rrugor dhe të qarkullojnë në akse të tjera alternative, për të cilat do të informohen nga shërbimet e Policisë Rrugore që do të jenë të pranishme në këtë aks rrugor.