Aktualitet

Ana Veizi: Jo, s’jam e zhgënjyer nga drejtësia!

Ana Veizi: Jo, s’jam e zhgënjyer nga drejtësia!
Ana Veizi, vajza e Ziver Veizit, një nga protestuesit që mbeti i vrarë në protestën e 21 Janarit, thotë që edhe pas 11 vitesh ka besim akoma që do të bëhet drejtësi për babanë e saj.

Ana Veizi: Jo nuk jam e zhgënjyer nga drejtësia.

Gazetarja: Por nuk ka drejtësi pas 11 vitesh për babain juaj dhe për 3 protestuesit e tjerë që mbetën të vrarë.

Ana Veizi: Po nuk besoj se këtë ju takon ju ta thoni, besimi është i mi, unë besoj. Kam besim akoma kështu që...