Aktualitet

Ambasadorja Yuri Kim drejt largimit!

Ambasadorja Yuri Kim drejt largimit!

Ministria e Jashtme ka konfirmuar me një status në Twitter se po, ambasadorja amerikane ka përfunduar misionin e saj në Shqipëri, por interesimit të medias për emrin e ri të ambasadorit amerikan Ministria i përgjigjet kështu: Në përgjigje të interesimeve të medias gjatë gjithë ditës dhe për të shmangur çdo spekullim mbi “heshtjen” e MEPJ, konfirmojmë se procedura e zëvendësimit të ambasadores Kim ka nisur zyrtarisht, ndërkohë që për emrin e ambasadorit të ri procedura nuk na mundëson të bëjmë komente.

Ambasadorja Yuri Kim drejt largimit!