Aktualitet

Alba Malltezi i përgjigjet me disa foto nga natyra presidentit

Alba Malltezi i përgjigjet me disa foto nga natyra presidentit

Gazeta shqiptarja.com dhe Report Tv kanë trajtuar çështjen e nënshtetësive të dhëna nga presidenti Meta gjë që kanë sjellë edhe përplasjen e ashpër.

Alba Malltezi ka postuar disa foto natyre ku shkruan: “Pavarësisht inatit të presidentit, natyra është e bukur”.

Alba Malltezi i përgjigjet me disa foto nga natyra presidentit

Alba Malltezi i përgjigjet me disa foto nga natyra presidentit

Alba Malltezi i përgjigjet me disa foto nga natyra presidentit

Alba Malltezi i përgjigjet me disa foto nga natyra presidentit

Zv. i Metës, Tedi Blushi i drejtoi 10 pyetje gazetarit Carlo Bollino, drejtues i këtyre mediave. Përmes tyre akuzon gazetarin dhe bashkëshorten e tij Alba Malltezi se kanë krijuar kompani offshore me bazë në Napoli.

Pasi kanë reaguar kryebashkiaku Veliaj dhe kryeministri Rama mbi këtë sulm ndaj gazetarit dhe Malltezit, vetë Alba postoi fotot nga natyra.