Aktualitet

25 maji pushim për të gjitha shkollat dhe universitetet në Tiranë

25 maji pushim për të gjitha shkollat dhe universitetet në

Në datën 25 maj të gjitha institucionet arsimore, publike dhe private në Tiranë do të jenë pushim, në kuadër të masave të marra për finalen e Conference League.

Lajmin e ka bërë të ditur Ministrja Kushi me anë të një postimi në Facebook.

“Referuar vendimit të qeverisë për shpalljen e datës 25 Maj ditë pushimi për Qarkun e Tiranës, në kuadër të masave të marra për finalen e Conference League, ju njoftoj se të gjitha instituçionet arsimore publike dhe private (përfshirë kopshtet, shkollat, universitetet, zyrat arsimore, etj.), do të jenë pushim.

Le të jemi të gjithë pjesë e kësaj ngjarjeje të madhe dhe të mirëpresim vizitorët nga e gjithë Europa!”, shkruan Kushi.