Nën lupën e Stela Sallakut

6 gjërat që nuk i dinim për copat me kuadrate

6 gjërat që nuk i dinim për copat me kuadrate

Kuadratet janë një nga printet më të vështira për t`u kombinuar siç duhet. Jo se kanë ndonjë teknikë të madhe, por ndonjëherë na tregojnë më të shkurtër dhe më të shëndetshëm se sa jemi realisht. Këtë e kam provuar vetë, më besoni. Kam dashur të blej xhaketa me kuadrate vetëm sepse ishin trend, pa e menduar më gjatë se si do dukeshin në trupin tim. Teksa lexoja në Glamour Italia një artikull të detajuar mbi kuadratet (të gjitha llojet), e kuptova se sa gabim kam qenë gjatë kësaj kohe lidhur me kombinimet. Po ju tregoj disa nga idetë që më erdhën këto ditë.

[caption id="attachment_338787" align="aligncenter" width="456"] (Foto nga Pinterest)[/caption]

-Kuadratet mund t`i vishni fare mirë për në punë

[caption id="attachment_338782" align="aligncenter" width="564"] (Foto nga Pinterest)[/caption]

-Kombinohen edhe me printe të ngjashme (gingham, pied-de-poule, tartan etj.)

[caption id="attachment_338781" align="aligncenter" width="564"] (Foto nga Pinterest)[/caption]

-Fustanet e verës me kudrate janë nga më të bukurat

[caption id="attachment_338785" align="aligncenter" width="513"] (Foto nga Pinterest)[/caption]

-Kombinohen me leopardin dhe me lulet

[caption id="attachment_338793" align="aligncenter" width="564"] (Foto nga Pinterest)[/caption]

-Edhe nëse keni kostum me kuadrate mos hezitoni ta vishni

[caption id="attachment_338776" align="aligncenter" width="564"] (Foto nga Pinterest)[/caption]

-Madje kombinohen edhe me printet më të vështira