• Shqip
 • English
 • E shtunë, 25 Maj 2019
 • Shqip
 • English
 • Lifestyle Showbiz Të gjitha TIP top

  Zonjat e të bardhës


  Që Eli Fara dhe Aurela Gaçe do ishin veshur me të njëjtën ngjyrë, dihej, sepse këndojnë të dyja. Po edhe Manjola e jurisë është veshur gjithashtu me të bardha. Bashkuar të treja në një foto, secila në të bardhën e vet, zonjat e Këngës Magjike kanë një dëshirë: bardhësia i mbuloftë shpirtin.

  Foto nga Instagram

  Kështu uron Aurela Gaçe dhe ashtu u bëftë.