Lifestyle Modë Showbiz Te gjitha TIP top

VOGUE’ shkruan për Rita Orën: Pas Rihannas është më e kërkuara


Rita Ora nuk njeh sukses vetëm në muzikë. Këngëtarja shqiptare tërheq vëmendjen me gjithçka që vesh dhe jo pa arsye është bërë edhe imazh markash të njohura. Prandaj edhe ‘Vogue’ i ka kushtuar një shkrim këngëatres të cilën e konsideron të guximshme në stil.

Foto nga Vogue

Revista ‘VOGUE’ shkruan se Ora ka bërë një kthesë të bukur në modë dhe pas Rihannës, Christina Aguilera etj dhe është ndër imazhet e preferuara në mesin e stilistëve të njohur.

Foto nga Vogue

*Ky post u përshtat nga www.vogue.com