Botë Te gjitha

Video/Jam burrë i martuar, kam grua, mos më prek! Politikani nervozohet me kolegun


Një politikan i partisë konservative ka shkaktuar të qeshura në mes të një takimi të rëndësishëm pasi një koleg pranë tij e prek në krah ndërkohë që ai mendon se po e ngacmon seksualisht. Deryl Metcalfe fillon të flasë duke i thënë Matt Breaford: Mos më prek, jam i martuar kam fëmijë, e dua gruan time, prek dikë tjetër që mund ti pëlqejë, unë pëlqej femrat jo meshkujt.  Por politikani Mat i thotë se thjesht e preku gjatë bisedës dhe se nuk kishte qëllime të tjera. Ngjarja ka ndodhur në Pensilvani ndërkohë që po bisedohej për një projektligj.Shihni videon dhe do shkriheni së qeshuri. Tiranapost.al E.B

 

This politician suggested his colleague was gay after touching his arm during a meeting 😳

A post shared by BuzzFeed News (@buzzfeednews) on