Video/ Zaev bie në kurthin e dy komikëve rusë. U shtirën në telefon si shefi i NATO-s dhe të tjerë

Dy komikët rusë, Vovan dhe Leksus u bënë të famshëm në vitin 2018, pasi një senator amerikan a në kurthin … Vazhdoni me leximin e Video/ Zaev bie në kurthin e dy komikëve rusë. U shtirën në telefon si shefi i NATO-s dhe të tjerë