Video seksuale e efektivit në Malësinë e Madhe: Nuk ishte bërë ankesë në polici

Për video-skandalin e policit në Malësinë e Madhe reagoi edhe Shërbimi për Çështjet e Brendshme dhe Ankesat (SHÇBA). Sipas këtij … Vazhdoni me leximin e Video seksuale e efektivit në Malësinë e Madhe: Nuk ishte bërë ankesë në polici