• Shqip
  • English
  • E diel, 25 Gusht 2019
  • Shqip
  • English
  • Lifestyle Të gjitha TIP top

    Vezët e Pashkëve këtë vit mund t’i pikturoni si fruta


    Për pak do të festojmë Pashkët dhe vezët e kuqe janë simboli i kësaj feste. Megjithatë, shpesh amvisat luajnë me fantazinë dhe krijojë dizenjo të ndryshme tek ato. Një video e publikuar tek “People”, propozon disa mënyra kreative, për t’i dizenjuar ato si fruta ose perime.