• Shqip
 • English
 • E mërkurë, 19 Qershor 2019
 • Shqip
 • English
 • Aktualitet Të gjitha

  Vettingu, shkarkohet një tjetër kryetare gjykate


  Një tjetër kryetare gjykate ka ngecur në rrjetën e vettingut. Komisioni i Pavarur i Kualifikimit ka shkarkuar nga detyra kryetaren e Gjykatës së Gjirokastrës, Albina Spahaj.

  Sipas KPK, Albina Spahaj nuk justifikon pasurinë.

  Albina Spahaj ka qenë gjyqtare në Gjykatën e Tepelenës dhe më tej në vitin 2018, është emëruar në Gjykatën e Gjirokastrës. Spahaj u komandua kryetare e Gjykatës së Gjirokastrës në 2016,pas shkarkimit të kryetarit të mëparshëm, Guximtar Boçi i cili u akuza për një skandal seksual/Tiranapost/A.C