Lifestyle Te gjitha Tech

Verë e nxehtë 2018-a. Por shqiptarët ia kanë gjetur zgjidhjen


Sipas meteorologëve vera 2018 në mesdhe dhe rrjedhimisht në Shqipëri do të jetë një stinë shumë e nxehtë, madje që në fillim të qershorit temperaturat në hije do të arrijnë në 35-36 gradë celcius.

Por shumë familje e kanë zgjidhur problemin e vapës dhe shumë të tjera këto ditë janë duke e zgjidhur duke u drejtuar tek Midea. Lideri botëror i kondicionerëve tani zyrtarisht edhe në Shqipëri po sjell më të mirën për klientët e shumtë.

(Foto nga Midea)

Shqiptarët po zgjedhin “Midea Blanc” kondicioneri me gaz R32, gazi ekologjik me indeksin më të ulët të GËP (Global Warming Potenital) për të ulur efektin serë. Tek Midea këta kondicionerë me këtë gaz vjen disa vite përpara se normativat të eliminojnë gazet tradicional që janë aktualisht në treg. Midea vjen edhe me opsionin për lidhje me wifi per t’u komanduar nga pajisjet iOS dhe android. Me MIDEA SMART KIT ju mund të kontrolloni kondicionerin tuaj nga çdo vend ku ndodheni.

Në listën e gjërave pozitive të Midea Blanc nuk mungon efiçenca energjitike (sezonale-ngrohje ose ftohje). Ju do të kurseni energji pasi në bazë të normave të reja mënyra e klasifikimit të kondicionerëve varet nga Efiçenca Energjitike ku produkti Blanc ka performancë A++ dhe A+++ (shkallët më të larta të performancës).

E gjithë performanca e pajisjeve Midea ekzekutohet pa zhurmë me një sistem ekstrermisht silencioz dhe lejon një përdorim të kondicionerit në mënyrë shumë komode.

Pa harruar iECO mode – mënyrë e përdorimit të kondicionerit në mënyrë Ekologjike dhe harxhim të energjisë minimale. Kjo verë do jetë e nxehtë jashtë, por e freskët brenda shtëpive dhe ambienteve ku jetoni dhe punoni.

Ky post është publikuar në Tiranapost.al

Na kontaktoni: 0684084690 /email: [email protected]