• Shqip
 • English
 • E martë, 15 Tetor 2019
 • Shqip
 • English
 • Aktualitet Të gjitha

  Vazhdon riparimi i rrugës Tiranë-Ndroq-Plepa, ARRSH: Punë me ritme të shpejta pa penguar trafikun


  Rruga e amortizuar prej kohësh në segmentin Tiranë-Ndroq-Plepa, po riparohet me shtresë asfalti.

  Autoriteti Rrugor Shqiptar njoftoi se vazhdon puna në segmentin rrugor Tiranë-Ndroq-Plepa.

  “Në kuadër të projektit të Mirëmbajtjes së Bankës Botërore bazuar në performancë dhe rezultat po bëhet riparimi i shtresave së asfaltit, gropave dhe pjesëve të dëmtuara në segmentin rrugor Tiranë-Ndroq-Plepa”, sqaroi ARRSH.

  Po ashtu Autoriteti Rrugor Shqiptar ka marrë masa që të vazhdojë puna për riparimi i rrugës Tiranë-Ndroq-Plepa pa penguar trafikun

  “Puna po ecën me ritme të shpejta pa penguar trafikun e mjeteve”, sqaroi Autoriteti Rrugor Shqiptar. /Tiranapost.al/

  Reklamo biznesin tënd në TIP Na kontakto në [email protected] ose 068 408 1690